Naar inhoud

REDACTIE

Lien Delabie

Lien Delabie (22)  is letterkundige, aspirant-journalist en professioneel cynicus. Ze haalt haar hart op aan het getjirp van musjes bij het ochtendgloren en aan de eerste bloei van meiklokjes in april. Op zondagen danst ze van kumbaya en eet ze biowortels.


 

Melissa A

Melissa Abbeloos (24) is als net afgestudeerde psychologe en studente journalistiek geboeid door de verhalen die mensen met zich meedragen. Deze verhalen achterhalen en neerschrijven combineert voor haar het beste van twee werelden. Daarnaast houdt Melissa ervan om te verdwalen in mooie landschappen. Al kan dat ook iets te maken hebben met haar gebrek aan oriëntatie.

Zara M

Zara Mommerency (24) is historica en journaliste-in-spe. Bij voorkeur schrijft ze over politiek, met lichte voorkeur voor landen met dictatoriale trekjes. Voetbal is haar tweede passie, al is dat meer voor de knappe koppies dan voor het spel.

Milena M

Milena Maenhaut (22) schrijft graag over progressieve muziek en doet interviews om de bedenkelijke doorbloeding van de bureaujournalist te compenseren. Ze leest veel boeken tegelijk (Audre Lorde, Pier Paolo Pasolini, Kathy Acker en Kim Gordon) maar kan een hele week naar één album luisteren (Francoise Hardy).

Ellen DG

Ellen De Greef (24) studeerde af als juriste om vervolgens de overstap naar journalistiek te maken. Als amateur-kok en bakker kan je haar vaak in de keuken vinden. Is ze niet aan het eten, dan kan je haar vinden bij haar hond, of met een boek in de hand.

Lili

Lili Meijer (24) heeft professioneel leren communiceren en hoopt dit te gebruiken in haar verdere journalistieke carrière. Daarnaast kan ze zwaar ontroerd raken door mooi licht en heeft als hobby dat vast te leggen.

Marie P

Marie Pauwels (23) installeerde zich vijf jaar geleden in Brussel voor haar studies en is voorlopig nog niet van plan te vertrekken. Ze heeft namelijk een passie voor grootsteden en het ontdekken van nieuwe adresjes. Daarnaast kan ze ook niet zonder muziek, haar kat en Netflix.


 

Birgitt O

Birgitt Ost (21) is toekomstige stagiaire bij Sporza, waarop ze zich voorbereidt voor door zoveel mogelijk sportwedstrijden mee te pikken. Liefhebber van het tiki-taka-voetbal, maar kan evengoed genieten van een mooi uitgespeelde counter. Denkt graag dat ze iets van muziek afweet omdat ze nu en dan een concert bijwoont en uren verslijt met het creëren van Spotify playlists waar ze achteraf nooit meer naar luistert.


 

Janina DG

Janina De Greef (24) studeerde af in de taal- en letterkunde en waagt zich momenteel aan de journalistiek. Als zesjarig astmapatiëntje blies ze enkele noten uit een dwarsfluit en sindsdien heeft klassieke muziek haar nooit meer losgelaten. De wereld heeft ze graag zoals haar macarons: roze met een vleugje Parijs. Haar hart verover je met dikke katten, stationery en pompelmoessap. Of als je Alex Turner bent.